jueves, 6 de noviembre de 2014

Si tots els camins porten a Roma, es pot sortir de Roma?

Feta per: The King

1 comentario:

  1. Lucía Otero 2n Batx C6 de noviembre de 2014, 14:13

    Crec que sí es pot sortir de Roma.
    Fent el més fàcil, retornant pel mateix camí, segons la frase, hauries d'arribar a Roma però per això has d'haver començat per allà també, llavors mai no has fet cap camí per trobar Roma; es converteix en un rull sense fi. Per tant, es una mena de contradicció perquè si no poguessis tornar, hauries fet un iniciat la ruta des d'un destí i l'hauries acabat al mateix, un viatge en va.
    Qui diu que tots els camins porten a Roma està dient que agafis el camí que agafis arribaràs al meteix destí, és a dir, creu en la dita que el destí sempre serà el mateix i que està escrit ¿Llavors què pasa amb les persones que, com jo, pensen que el destí no està escrit, sinó que es cambiant? El meu raonament per defensar la meva tesi es que el destí l'esculls tu, amb cada acció, sigui gran o petita. Pot ser l'acció més gran es la que menys canvia el teu destí i la més petita la que més, o viceversa, però sempre hi haurà algun tipus d'acció que condicioni aquest destí. Puc dir que entenc el raonament de les persones que pensen que el destí està escrit però no el comparteixo.
    Per tant, per a mi, sí que és possible sortir de Roma (del teu destí) ja que d'alguna manera o una altra podràs agafar qualsevol camí per sortir. I si a meitat d'aquest es crea una bifurcació i decideixes prendre-la, ja t'està portant a un altre destí, està fent que siguis capaç de sortir de Roma (del teu destí).

    ResponderEliminar